28 juni 2011

Enkla tips...

... För att inte gå upp i vikt/möjlig viktnedgång(realistiska förväntningar!!!!)


ALDRIG och handla när du är hungrig. Går du och handla när du är hungrig ökar risken för att du köper något gott/onödigt i affären att käka på utvägen/vägen hem. Dessutom är chansen större att du kommer hem med dina favoritsnacks på köpet bara för att där hungrig och inte kan motstå frestelsen.

Ha ALDRIG något du vet att du inte kan låta bli att äta i huset t.ex. kakor, chips, godis, diverse drycker m.m. Se det såhär, om du vore en alkoholist/hade alkoholproblem så ska du inte(borde iaf inte) ha sprit i skåpen p.g.a. att du förmodligen inte kan låta bli att ta lite.

Använd mindre tallrikar och ta mindre portioner, har du en mindre tallrik så ryms det inte lika mycket mat och du äter mindre.


Och bara för att klargöra en sak, går du upp i vikt så äter/dricker du mer en du gör av med, skärp dig! Sluta skylla på grov benstomme och dåliga gener för det är med största sannolikhet dina matvanor som är åt helvete! Förövrigt är grov benstomme löjligaste ursäkten i fettonas historia, hos alla former av normala människor varierar skelettets vikt med något eller maximalt några få kilon(1-2kg) mellan lika stora individer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar