21 juni 2012

"The more you know, the more you grow."

"The more you know, the more you grow."

Vill du träna och bli stor & stark så får du så lov att läsa på lite också, du måste lära dig äta rätt, träna smart och sova ordentligt :) It's not as easy as it seems..

Vi har ju detta oändliga flöde av information på internet så man kan lära sig mycket, dock måste man själv förstå att man ska ta vissa saker med en nypa salt och att vissa saker är fullständigt missvisande & fel. Alla med 6-pack och en internetanslutning agerar som värsta fitnessgurun fast de kanske inte alls vet vad de pratar om! Tro inte blint på vad någon säger på internet, tar du tips av någon ska du ha lite krav, t.ex. att de ska ha upp en bild/video av sig själva så man får se att de själva håller på med det personen förespråkar! Practice What You Preach så att säga..


Follow the money, om någon är sponsrad, skryter och rekommenderar en massa produkter till höger och vänster så behöver det inte alls vara att produkterna funkar eller är bra. De gör det bara för att de har betalt för att säga att företagets produkter fungerar! Detta är sanningen, but I don't blame them.. Om någon ger en femsiffriga belopp och gratis träningsprodukter så kan nog jag tänka mig att dra några små lögner också.. Just sayin.. Klart produkterna kan funka men det är bättre att själv undersöka saken(google it) istället för att slänga pengar i sjön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar