21 september 2012

Worlds fattest man

Men en vikt på 58 stones och en midja på 183cm har Keith Martin blivit utnämnd till världens fetaste man. 58 stones är 368kg..

Bortsett från hans 4 resor till sjukhuset så har han inte lämnat huset sen 9/11 då World Trade Center fälldes, vilket var 2001 så han har inte lämnat huset på över 10 år..

"Finding out that I'm the fattest man in the world has been the wake-up call I needed. I don't blame anyone other than myself for this horrible situation."


Hur i hela helvete vaknar man inte upp och inser att man är en tjockis som kommer DÖ vilken dag som helst fören man blir förklarad till världens fetaste människa? När man på flera år inte klarat av att gå ut ur huset..Och hur tänker familjen som gladeligen matar honom med hur mycket mat som helst? Det är ju inte direkt att bry sig om någon när man matar ihjäl dem.. Jävla idioter..


Han åt 20.000kcal/dag, det är en helvetes massa energi, förstår inte hur man trycker i sig så mycket mat varje dag! Förstås åt han väldigt fet mat, mycket lemonad & Mc Donalds men det är ändå en hel del..

Han säger själv att han åt 4 Big Mac plus franska och "apple turnover" som lunch!?, resten av hans mat bestod till stor del av bacon, lemonad, kakor och korv m.m.(läs länken om du är intresserad)..

Helt sjukt, borde inte varningsklockorna ringa lite tidigare? Det är väl inte precis någon nyhet att övervikt inte är riktigt bra för hälsan!? Men nu bantar han som sagt, någon som är förvånad över att han kommer från England? Anyone? Nehe, tänkte väl det..

http://www.big-wife.com/keith-martin-horrifying-life-of-worlds-fattest-man/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar