16 oktober 2012

Austrian Mentality

Mentaliteten i Österrike verkar vara den man ska ha om man vill bli något här i världen, gillar stilen de har.. Dessa två österrikare har det på klart!

Först har vi Arnold Schwarzenegger, behöver inte säga mer för om ni inte vet vem han är så har ni levt under en sten hela era liv och tror förmodligen också på tomten..

Hur som helst har han varit framgångsrik som bodybuilder, han vann 7st Mr. Olympia titlar, han har vunnit en del tävlingar i styrkelyftning, mycket framgångsrik skådespelare och politiker, varit Guvernör i Kalifornien.. Han har blivit tillsagt miljontals ggr att han inte kommer att klara av det han påbörjat men har alltid avslutat med succé, hur kommer det sig? Ett riktigt jävlaranamma till mentalitet, han trodde på sig själv när andra tvekade och därför har han lyckats inom så många olika och svåra områden. En sak är säker, du ska inte tro vem som helst klarar detta om de inte ger sig fan på det och har huvudet på skaft.

"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Arnold Schwarzenegger

Och så har vi ju vår nya rekordhållare, Felix Baumgartner som igår åkte upp i en helium ballong till stratosfären och hoppade ner från 39km höjd med fallskärm. Världens längsta fritt fall, 39.045km och han stod på marken igen 4 minuter och 19 sekunder senare. Han är också den första människan att åka över ljudets hastighet utan hjälp av motordrivet fordon och hade en hastighet på hela 1342km/h! Kolla videon här nedan för att höra vad han har att säga! Som många andra här i världen så pushar han sin sport till det extrema men känner ändå aldrig att han är riktigt nöjd med sin prestation, han vet det är bra men det mättar inte hungern efter mer för han vet att han kan prestera bättre. The mind of a champion, varför nöja sig med en kakbit när man kan försöka ta hela tårtan..

Ville egentligen bara peka ut att vill du bli någon/något så kan du, bara du vill tillräckligt mycket och vägrar lyssna på de som tvivlar på dig.
Believe in yourself.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar