21 november 2010

VVG, Viktigt Vid Gymmet!

En annan viktig sak man bör sätta på minnet när man går på gym är att man inte ska tro på allt som folk säger. Du bör ifrågasätta vad folk säger för de har en tendens att slänga ur sig sina tankar och teorier som om de vore fakta. Alla kan vi ha fel, gå för faeeen inte till butiken och köp alla burkar med dyra piller som lovar muskler i massor för de funkar endå inte de vill bara ha dina pengar. Låter det för bra för att vara sant så är det förmodligen för att det är det. Ska man bygga muskler skall man träna hårt, äta rätt och sova tillräckligt mycket varje natt, detta är några små saker du bör minnas! Vill du veta varför? Tänkte väll det!

Nu ska vi klarlägga varför kost och sömn är viktigt för att bygga muskler!
När man tränar så bryter man ner musklerna genom att utmatta dem, för att sedan kunna få större muskler. Muskler i kroppen behöver näring för att återhämta sig och själva återhämntning händer då vi sover. Så att gå på gym med någon svältdiet och sen springa runt hela natten utan att sova och tro man ska bygga muskler kan man glömma...



Är din engelska bra bör du kolla in följande sida, det är gratis(finns inget som kostar, ingen registrering behövs och infon är helt klart läsvärd! http://www.scoobysworkshop.com/ ). En mycket jordnära bodybuilder som sköter sidan och han har både erfarenhet & kloka tips för alla både nybörjare och proffs!  Han har också en hel del videor på Youtube som är sevärda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar