12 januari 2011

Träningspulver, piller och drycker | Sanningen

Det finns miljontals olika pulver, piller och drycker på marknaden som lovar dig stora muskler och mindre fett. Du bör ta i beaktande att om dessa faktiskt funkade så skulle alla vara smala och ha stora muskler, inse istället fakta, de är bara ute efter dina pengar. Låter det för bra för att vara sant så är det förmodligen för att det är det, om det står på någon produkt att du kan få 700% muskeltillväxt på en månad så är det helt klart en marknadsbluff eller farligt/olagligt.

Du har säkert läst någonstans där de t.ex. intervjuat en bodybuilder och frågat vad han ätit när han har fått så mycket muskelmassa på så kort tid, förståss säger han "Storamuskler på burk 700mg" eller dylikt och allt är i marknadsförande syfte. Visst kan bodybuildern i fråga byggd upp musklerna men då har han utan tvekan använd sig av olagliga steroider på sidan om "Storamuskler på burk 700mg" och produkten är med största sannolikhet fullständigt värdelös, men den delen får du förstås aldrig veta.

Att bygga muskler tar tid, tränar du hårt och regelbundet, äter rätt och sover ordentligt kan du räkna med ungefär 5kg muskler i året. Enda fungerande muskeltillväxts dopingen är anabola steroider(manliga könshormonet testosteron) men sånt medför mycket hälsorisker och bör inte användas, tränar du i hälsosyfte försvinner allt som heter hälsa om du börjar äta/spruta in anabola steroider i kroppen. Personer som inte har en aning om vad de håller på med ska inte ens tänka tanken, vad de skall göra när de känner av biverkningar som garanterat kommer att dyka upp? Dessutom är allt som heter anabola steroider olagligt i Finland!

Man kan bygga en grym fysik med tung träning, riktig mat och gott om sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar