18 juli 2011

Jeppisdagar

Veckan när man tryckt in hela årets program på 1 vecka.

Vem har planerat/kommit på detta koncept?
Detta är bara min åsikt men det är ju OTROLIGT IDIOTISKT!

Tänk om man tog Jeppisdagarnas alla aktiviteter och spred ut dem på några helger över hela året, på det sättet kunde folk slippa klaga på att det inte finns något att göra på helgerna. Man kunde också skicka ut ett programblad över hela året så man enkelt, i god tid, kunde planera in när man skall göra vad. Det skulle alltså med jämna mellanrum finnas helgaktiviteter för de som är intresserade.

Men nej, den icke organiserade staden Jakobstad smäller in ALLT PÅ EN VECKA! 52 aktiviteter per dag och varav hälften man är intresserad av händer på exakt samma tidpunkt på två helt olika platser i staden så man säkert missar något. Dessutom borde man vara taggad till tusen just den veckan för annars går man miste om allt.

Vad annat kunde ett lite mera spritt program och organiserat system bidra till? Jo, eftersom allt inte hänt på en gång hade polisen samt vakterna på de lokala krogarna haft en möjlig chans att stoppa folk från att puckla på varandra med järnrör och andra tråkigheter som upprepar sig varje år.
Dessutom skulle man slippa en massa trängsel, t.ex. på stan, krogar och mataffärer.


Nepp, det är ett bombnedslag, kaos och noll kontroll.

1 kommentar: