01 november 2012

Psykologiska fängelser

Become the strongest version of yourself!

Att starta om, en fantastisk egenskap som vi alla har är att vi kan "börja om", skapa en ny start precis när vi vill bara vi kommer oss för det. Bli den starkaste och bästa versionen av oss själva!

Om du beslutar att bli den bästa versionen av dig själv så kommer du att stöta på en av de största "problemen" i form av något som man kan kalla för "psykologisa fängelser". Ett psykologisk fängelse är skapat av människor kring dig, familj, vänner, bekanta och dig själv och gallren till detta fängelse är skapta av deras och dina egna åsikter, tankar och förväntningar som man väntas leva upp till!

Så de senaste 5-10 åren har du betett dig på ett sätt som är kopplat till din personlighet och utifrån det så skapas förväntningarna på dig, du kommer att märka att så snabbt du går ut ur detta psykologiska fängelse och börjar ändra på dig själv, din livsstil osv. så kommer folk att börja säga emot och motarbeta dig. De kommer att göra allt i sin makt för att sätta dig tillbaka bakom den låsta dörren.

Folk kommer bli obekväma när du försöker vara den bästa möjliga versionen av dig själv, folk kommer att försöka ta kontakt på ett annat sätt och kanske inte vet hur de ska bemöta en och rent av ogillar att man försöker vara den bästa versionen av sig själv. Förmodligen kommer de säga saker som "Så där brukar du inte göra", "Du beter dig inte sådär", "Du har blivit så konstig och annorlunda på sistone", "Detta är inte du"(vilket är en jävla lögn), allt för att försöka övertyga dig om att detta inte är du och du ska bli den du var förut..

Skit i vad de säger, de ogillar det för att det är nästan som att du sätter upp en spegel framför deras ögon och säger att de är dåliga för att de inte försöker vara den bästa versionen av sig själva..


Låt inte de psykologiska fängelserna hålla dig tillbaka.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar